Naše švicarsko nasljeđe i način razmišljanja oblikovali su meridolove pristupe oralnoj njezi i odražavaju se u našim vodećim filozofijama:

1. Sigurnost znanosti

Imamo duboku želju i volju neprestano učiti, razvijati se i stvarati kako bismo doista utjecali i poboljšali svijet oko nas.

2. Strast za suradnjom

Vjerujemo da otvorena suradnja i izgradnja snažnog partnerstva sa doktorima dentalne medicine i našom zajednicom donose utjecajniji ishod za sve.

U početku lansiran u Švicarskoj kao vodica za ispiranje usta 1986., robna marka meridol s vremenom se proširila na lansiranje paste za zube meridol (1995.) i četkice za zube meridol (2002.) u Njemačkoj. U pionirskom novom koraku, meridol je bio prvi brend koji je surađivao sa znanstvenicima i bio partner sa doktorima dentalne medicine kako bi pružio vjerodostojne znanstvene dokaze u prilog svojoj učinkovitosti.

Vjerujemo da zubno meso imaju moć promijeniti cjelokupno zdravlje pojedinaca i stanovništva. Naša strast je osnažiti ljude da se brinu o svom zubnom mesu i eliminirati utjecaj bolesti zubnog mesa u svijetu.

Kroz našu dokazanu znanost i partnerstvo sa stručnjacima, nudimo rješenja za liječenje temeljnog uzroka problema sa zubnim mesom danas i osiguravamo kontinuiranu zaštitu zubnog mesa za bolje zdravlje sutra.

 1. ${altImage1}

  1986. godine meridol lansira Gum Protection vodicu za ispiranje usta - prekretnicu u kategoriji oralne njege

 2. ${altImage2}

  1993. godine meridol lansira Gum Protection pastu za zube - prvu premium pastu za zube za probleme sa zubnim mesom.

 3. ${altImage3}

  2002. godine meridol lansira četkicu za zube Gum Protection - prvu s mikro-finim stožastim vlaknima izvan Azije, postavljajući još jednu prekretnicu u kategoriji oralne njege.

 4. ${altImage4}

  2009-2010 meridol proširuje portfelj s linijom proizvoda Halitosis - klinički dokazano sprječava loš zadah.

 5. ${altImage5}

  2017 meridol proširuje portfelj s Parodont Expert linijom proizvoda - posvećenih borbi protiv uzročnika parodontitisa i prevenciji recesije. Klinički dokazano visoko antibakterijsko rješenje za održavanje osoba s teškim problemima sa zubnim mesom

 6. ${altImage6}

  2022 meridol proširuje portfelj s Complete Care linijom proizvoda - klinički dokazano vrhunskim rješenjem za ublažavanje upale zubnog mesa dok štiti zube od osjetljivosti.

 7. ${altImage7}

  2023 meridol predstavlja nove formule za svoju Gum Protection liniju i Parodont Expert pastu za zube, kao i novu Parodont Expert vodicu za ispiranje usta. Povrh toga, Meridol predstavlja nove dizajne u cijelom svom portfelju.

Poseban proizvod dizajniran za posebne potrebe

Pokušavate pronaći pravi proizvod za vaše zubno meso?

Riješite naš test o zdravlju zubnog mesa kako biste otkrili najbolje preporučene proizvode za svoje specifične potrebe.

RIJEŠITE TEST