Meridol® pasta za zube i vodica za ispiranje usta štite od ponovljenih pojava krvarenja i upale* zubog mesa. Svojom učinkovitom 2-struko aktivnom formulom pružaju brz** i dugotrajan antibakterijski učinak**.

*Bakterije plaka, uz stalnu upotrebu
**Bakterije plaka, 'brzo' potvrđeno u laboratoriju

Preporučeni proizvodi

meridol® pasta za zube za zaštitu zubnog mesa

Pobrinite se za svoje zube i zubno meso s pastom za zube meridol® Gum Protection. Ova zubna pasta za zube je stručno stvorena za ciljanje i brzu borbu protiv temeljnog uzroka* krvarenja i upale** zubnog mesa. Zubna pasta također pomaže u zaštiti od recidiva* i ima učinkovitu, dvostruko aktivnu formulu koja je nježna i pruža brzi antibakterijski učinak* i dugotrajnu zaštitu.

 

*Bakterije plaka, uz stalnu upotrebu

**Bakterije plaka, 'brzo' potvrđeno u laboratoriju

meridol® Vodica za ispiranje usta Gum Protection

Brinite o svom zubnom mesu i zubima s vodicom za ispiranje usta meridol® Gum Protection. Ova vodica za ispiranje zubnog mesa stručno je stvorena za ciljanje i brzu borbu protiv glavnog uzroka* krvarenja i upale** zubnog mesa. Vodica za ispiranje usta također pomaže u zaštiti od recidiva* i ima učinkovitu dvostruku aktivnu formulu koja pruža brz** i dugotrajan antibakterijski učinak**.

 

*Bakterije plaka, uz stalnu upotrebu

**Bakterije plaka, 'brzo' potvrđeno u laboratoriju

Što ove formule čini vrlo učinkovitima u borbi protiv uzroka krvarenja i upale zubnog mesa?

Klinički dokazani, pažljivo odabrani sastojci za vrlo učinkovitu zaštitu zubnog mesa.

Dvostruka aktivna formula s aminom i cinkom ima učinkovitu antibakterijsku učinkovitost. Ovi sastojci se aktiviraju od prve uporabe i zajedno djeluju brzo protiv bakterija plaka.

Cink stvara zaštitni sloj koji sprječava ponovni rast bakterija. Podržava prirodnu obranu zubnog mesa od bakterija plaka.

meridol® Soft četkica za zube

Meridol® četkica za zube Gum Protection ističe se vrhovima mikrofinih vlakna nalik četkici koji temeljito uklanjaju ostatke hrane i plak od površine zuba do ruba zubnog mesa.

  • Mikrofina vlakna
  • Temeljito čišćenje protiv plaka
  • Čisti zubno meso i zubne površine

Pokušavate pronaći pravi proizvod za vaše zubno meso?

Riješite naš test o zdravlju zubnog mesa kako biste otkrili najbolje preporučene proizvode za svoje specifične potrebe.

RIJEŠITE TEST